Menu Sluiten

Bedrijven Scan To Bim

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

Als het bestaat, kunnen we het meten

Geografische data vormt een belangrijk element in onze moderne samenleving. Wij ondersteunen onze klanten bij het inwinnen, analyseren, inspecteren en visualiseren van dergelijke data.

Kwaliteit maakt deel uit van ons DNA

Onze focus is gericht op het bereiken van excellente resultaten in alles wat we doen. Voortdurend op zoek naar creatieve, innovatieve en efficiënte manieren om onze expertise in alle aspecten van ons werk toe te passen. GlobeZenit is ISO 9001:2005 en VCA*:2017/6.0 gecertificeerd.

Onze services:

Landmeetkunde
Mapping
Scanning & Modellering
Inspecties
Geo ICT

MOVING ON in een steeds veranderende wereld

Wij omarmen verandering, flexibiliteit en aanpassing aan een snel evoluerende wereld.

BUSINESS “not” as usual

Samen met onze partners werken wij oplossingen op maat uit die de waarde bieden die zij zoeken.

01586110158611

More info

tags: Advies Scanning – Bedrijven Scanning – Inspectie – Landmeetkunde – Leveranciers Scanning – 

Wenst u meer info over bedrijven scan to bim kijk dan vlug op https://www.globezenit.be | Bedrijven Scan To Bim

Ict | mapping | Modellering | Scanning | Inspecties | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven scan to bim

overslaan en naar de inhoud gaan menu nl en nl fr menu sluit home over cordeel group toggle uw onestop bouwpartner toggle cconstruct cproduction ctech cenergy cliving cline innovatie duurzaam ondernemen toggle coprestatieladder duurzaamheidsstrategie onze missie visie amp waarden geschiedenis join the family toggle one big family vacatures projecten nieuws contact kruimelpad over cordeel group uw onestop bouwpartner ctech share this on social media share on twitter share on facebook share on linkedin share with mail afdrukken experts in multitechnische oplossingen gebouwen evolueren meer en meer naar smart buildings. Hierdoor neemt de nood aan innovatieve technische installaties enorm toe. Dankzij de verschillende bedrijven die tot de ctech divisie behoren met een sterke focus op gentegreerd project management en oplossingen op maat zijn we in staat om deze behoefte te vervullen. Svg de bedrijven binnen de ctech divisie ontwerpen en installeren zelfs de meest complexe multitechnische installaties. Van hvac en elektriciteit over.

toggle navigation home bim scan missie iso partners contact bimproof quickscan progress bimproof quickscan voor architecten ben je akkoord met onze algemene voorwaarden nee ja geloven jullie in de meerwaarde van bim de meerwaarde van bim heeft zich nog niet voldoende bewezen. Het management is er intrinsiek van overtuigd dat bim een essentieel onderdeel is en moet zijn van onze bedrijfsprocessen bedrijven scan to bim maatwerk We geloven niet dat er een meerwaarde is in het gebruik van bim integendeel lees meer over bedrijven scan to bim Wij zijn pleitbezorger van de meerwaarde van bim binnen onze sector. We zijn nog aan het onderzoeken wat de precieze meerwaarde van bim is. Ik wens deze vraag niet te laten meetellen hoe hebben jullie bim projecten tot nu toe ervaren we werken momenteel aan ons eerste bim project. Slechte ervaringen. We hebben geen ervaring met bim. We ervaren bim projecten als zeer positief en willen ons nog meer focussen op bim. We hebben enkele projecten gedaan en er valt nog veel te leren. Ik wens deze vraag niet te laten meetellen hoe zou u uw bim ken.

Kennisgeving over Bedrijven scan to bim

spring naar inhoud home diensten bimadvies op maat bimopleiding kies je opleiding bimcordinatie bimtemplates scan to bim scantrix studiov bim as a service projecten klanten contact menu zoeken naar home bimadvies op maat bimadvies op maat studiov verschaft bimadvies op maat van uw bedrijf en dit in diverse modelling en modelcheking pakketten. Het verbeteren van de interne workflow is het doel een bedrijfstemplate objecten op maat specifieke schedules en scripts de tools. Om tot het beste resultaat te komen werken we volgens een vast stappenplan dat inhoudelijk volledig op maat van de klant wordt uitgewerkt. Bij aanvang voeren we een zogenaamde bimscan uit een doorlichting van uw bedrijfsomgeving op vlak van workflow bimskills en tools. Dat resulteert in een uitgebreid rapport op maat van uw bedrijf. U vindt daarin een evaluatie terug van dehuidige en gewenste situatie op vlak van bim en op vlak van alg.